Over Ons

Rabelink Finance Consultancy is de financiële dienstverlener voor het MKB. Wij zijn enthousiast, ervaren, betrouwbaar, meedenkend, creatief, spontaan, maar ook deskundig en realistisch. Bij ons geen dure oplossingen voor uw financiële vraagstukken, maar een oplossing die bij u past en tegen gunstige condities.

Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk binnen het MKB. Wij hebben en kennen de ingangen bij vrijwel alle (grote) financiële instellingen in Nederland en daar buiten. Ook hebben wij een interessant netwerk van particuliere vermogende investeerders. Door onze kennis van de financiële markt en jarenlange ervaring bij meerdere banken (ABN AMRO, Rabobank en Deutsche Bank) en honderden bedrijven, kennen wij de weg die leidt naar succesvolle financieringen. Met een slagingspercentage van bijna 100 procent durven we dan ook met trots te zeggen: RFC is uw financiële navigator. Daar mag u op rekenen!

Missie

Wij staan naast u als uw financiële sparringpartner. Samen met u dragen wij met de juiste financiële oplossingen bij aan het succes van uw onderneming. U focust zich op het ondernemen. Wij waken ervoor dat u geen slapeloze nachten heeft van uw financieringen.

Visie

Voor ons is financiering slechts een middel om doelen te bereiken. Met de juiste oplossingen en diensten van Rabelink Finance Consultancy realiseert u uw bedrijfsdoelstellingen sneller en gemakkelijker. U blijft slagvaardig en daadkrachtig. Wij zijn uw navigator in de wereld van financiële vraagstukken én oplossingen.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Nieuws

H&K Beheer B.V. neemt aandelen in Wellplast in Ermelo over

Technische Groothandel H&K neemt alle aandelen in Wellplast B.V. in Ermel... Lees meer
Logo Rabelink Finance Consultancy