Over Ons

Wie zijn wij?

Rabelink Finance Consultancy is de financiële dienstverlener voor het MKB. Wij zijn enthousiast, ervaren, betrouwbaar, meedenkend, creatief, spontaan, maar ook deskundig en realistisch. Bij ons geen dure oplossingen voor uw financiële vraagstukken, maar een die perfect bij u past en tegen de gunstigste condities. RFC maakt gebruik van haar uitgebreide netwerk binnen het MKB. Wij hebben en kennen de ingangen bij vrijwel alle (grote) financiële instellingen in Nederland en daar buiten. Door onze kennis van de financiële markt en jarenlange ervaring bij meerdere banken, zoals ABN Amro, Rabobank en Deutsche Bank, en honderden bedrijven kent RFC de weg die leidt naar succesvolle financieringen. Met een slagingspercentage van bijna 100 procent durven we dan ook met trots te zeggen: RFC is uw financiële navigator. Daar mag u op rekenen!

Missie

Wij willen graag naast u staan, uw financiële sparringpartner zijn, om zo, samen met u, met de juiste financiële oplossingen, bij te dragen aan het succes van uw onderneming. U focust zich op het ondernemen en wij waken ervoor dat u geen slapeloze nachten heeft van uw financieringen.

Visie

Voor ons is financiering slechts een middel om doelen te bereiken. Met de juiste oplossingen en diensten van Rabelink Finance Consultancy realiseert u uw bedrijfsdoelstellingen sneller en gemakkelijker. U blijft slagvaardig en daadkrachtig. Rabelink; Uw navigator in de wereld van financiële vraagstukken én oplossingen.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Nieuws

Nieuw pand voor Grooten Klus- en timmerbedrijf in Nieuw Heeten

Grooten Klus- en Timmerbedrijf is verhuisd naar een nieuw pand. Dit veelzijdi... Lees meer