Werkkapitaal

Voorraad

Ondernemers die hun klanten goed willen bedienen, hebben meestal voorraad nodig. Probleem is dat die voorraad (vaak) vooraf betaald dient te worden. Rabelink Finance Consultancy realiseert voor deze ondernemingen een voorraadfinanciering tegen zeer gunstige condities en tarieven. Met een voorraadfinanciering bent u bijvoorbeeld in staat uw leveranciers sneller te betalen en kunt u mogelijk gebruik maken van betalingskortingen.
Overtuig u van de voordelen en besparingen met de voorraadfinanciering door uw financiële navigator. De financiering van voorraad is in de praktijk zeer goed te combineren met debiteurenfinanciering.

Debiteuren

Wist u dat meer dan de helft van de bedrijven in Nederland kampt met een liquiditeitsprobleem door te late betalingen? Niet iets waar u als ondernemer erg blij van wordt. Door de facturen voor te financieren, beschikt u sneller over uw geld. U kunt zich weer focussen op het ondernemen. En daar wordt u als ondernemer wel blij van. Rabelink Finance Consultancy helpt en begeleidt u hier graag mee.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Nieuws

Nieuw pand voor Grooten Klus- en timmerbedrijf in Nieuw Heeten

Grooten Klus- en Timmerbedrijf is verhuisd naar een nieuw pand. Dit veelzijdi... Lees meer