Bedrijfsfinanciering

Een bedrijfsfinanciering is er in vele soorten en bovendien voor verschillende doeleinden mogelijk. Of het nu gaat om financiering van vastgoed, bedrijfspanden of voorraden en werkkapitaal, een goede financiering staat of valt bij of die bij uw onderneming past en tegen welke condities deze verleend is. Rabelink Finance Consultancy weet hoe een financier naar de cijfers van uw onderneming en naar u als persoon en ondernemer kijkt. Het gaat hen zogezegd om de tent én de vent.

Succesvolle financieringsaanvragen

Wij kennen de mogelijke financiers en zij ons. Wij weten dan ook als geen ander en exact welke informatie men verlangt voor een succesvolle financieringsaanvraag. Indien gewenst, stellen we samen met u een businessplan op voor de financieringsaanvraag met de hoogste kans van slagen. Ambitieus en realistisch, haalbaar en dus toekomstgericht. Ons uitgebreide netwerk in de financiële wereld stelt ons in staat de aanvraag in te dienen bij die partij waar wij voor u de perfecte financiering tegen de beste voorwaarden kunnen bedingen. En daar plukt u de (financiële) vruchten van.

Onafhankelijk en transparant

Natuurlijk zijn we onafhankelijk van welke financier dan ook. Bovendien zijn we volkomen transparant over onze inkomsten. Rabelink Finance Consultancy heeft dan ook maar één belang voor ogen: uw belang!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Nieuws

Nieuw pand voor Grooten Klus- en timmerbedrijf in Nieuw Heeten

Grooten Klus- en Timmerbedrijf is verhuisd naar een nieuw pand. Dit veelzijdi... Lees meer